Advocaten

Onze advocaten

Mr. A.T. Tilburg

Sinds 1986 advocaat in Spijkenisse. Allrounder met tegenwoordig accent op huurrecht en sociale zekerheid. Door de Raad voor Rechtsbijstand erkent als specialist WAJONG- en WIA-zaken. Adrie heeft na zijn HEAO studie rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens zijn studie was hij actief binnen de Rechtswinkel Rotterdam waarvan hij ook bestuurslid was. 

tilburgadvocaatsmall

Adrie is bestuurslid van drie maatschappelijke organisaties.

Muziek is een passie van Adrie. Hij bezoekt regelmatig concerten in jazz-clubs en de kleinere concertzalen. Hij heeft een uitgesproken hekel aan mega-concerten in voetbalstadions e.d. waar de commercie bovenaan staat en niet de muziek.

Daarnaast is Adrie sportief. Iedere zondagmorgen wordt er met een wielerploeg gereden. Diverse wielerklassiekers waaronder Luik- Bastenaken – Luik en de Ronde van Vlaanderen staan op zijn naam. Adrie reed ook als schaatser de laatste Elfstedentocht.

 

 

Mr. V.S. Waterval

Mr. Vanessa Waterval is in 2003 (strafrechtelijk) afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. De titel van haar afstudeerscriptie was “Anonieme getuigenverklaringen als bewijs in het strafrecht”. Sinds 2003 is zij als advocaat werkzaam in de algemene rechtspraktijk, met het accent op het personen- en familierecht, het strafrecht en het sociaal zekerheidsrecht.

watervaladvocaatsmall

Vanessa was bestuurslid van een stichting die zich inzette voor verbetering van de leefomstandigheden in het dorp Kayana in de binnenlanden van Suriname. Zij maakt deel uit van de klankbordgroep kwaliteitsverbetering van een grote bank. Ook is Vanessa begeleidster bij de Stichting Rechtswinkel Rotterdam.

 

 

 

 

TERUG